Om oss

ACG Consulting

ACG Consulting´s tjenester er utformet for å svare med gode løsninger på de ulike utfordringene bedrifter kan stå ovenfor.

Vi tjener hele verdikjeden i bilindustrien fra produsenter, importører, forhandlere, verksteder, dekk- og deleleverandører, bank, finans og forsikring, og ikke minst de forskjellige forbund som representerer bilbransjen, både for personbil og tyngre kjøretøy.

I tillegg gir vår bakgrunn og erfaring fra styreverv, linjeledelse og stabfunksjoner en kompetanse som kan tjene et bredt utvalg av bransjer også utenfor bilindustrien. 

Basert på vår omfattende kunnskap skal vi bistå våre kunder i å trygge strategiske beslutninger. Vi kombinerer hands-on kunnskap og strukturert prosessarbeid som genererer effektive og raske kundetilpassende løsninger. 

Roar Sollie

Roar kommer sist fra jobben som administrerende direktør i Bertel O. Steen Detalj AS. Roar har vært både forhandler og importør og har i tillegg spesiell kompetanse innen mål- og resultatledelse, snuoperasjoner og prestasjons-/virksomhetsforbedring både i Norge og internasjonalt.

+47 934 46 126

Trond Vidar Sagen

Trond Vidar var sist konsernsjef i Bertel O. Steen Invest AS etter stillinger som konsernsjef, visekonsernsjef, og finansdirektør samme sted. Han stiller nå med spesiell kompetanse innen finansiell, operasjonell og strategisk styring, både fra bil og andre bransjer.

+47 905 73 972

Petter Smebye

Petter jobbet sist i dekk- og bilglassbransjen der han har hatt stillinger som administrerende og kommersiell direktør i RAC og daglig leder i Dekk Partner kjeden i Norden. Petter har i i tillegg til mer enn 20 års erfaring innen bilbransjen og har vært president i B.I.L.

+47 907 53 871

Bengt Heggertveit

Bengt var sist seniorkonsulent i Peak Consulting Group AS, og har lang erfaring fra konsulentarbeid og lederstillinger bak seg. Han har blant annet jobbet som konsernsjef for Caravansenter Holding AS (Ferda AS) og vært konserndirektør i Byggeriet Norge AS.

+47 907 38 400

Våre verdier

Avtalefasthet

Vi holder det vi lover, både internt mellom kolleger og overfor våre kunder og samarbeidspartnere.

Gjennomføringsevne

Vi tar veloverveide beslutninger og støtter dem helhjertet for å nå våre fellesmål. Og vi får ballen helt i mål.

Profesjonalitet 

Vi har en dokumentert tyngde av fagkunnskap og erfaring som ligger til grunn for alt vårt arbeid.

Konfidensialitet

Vi behandler informasjon fra og om våre kunder ytterst konfidensielt.