Prosjektledelse

ACG hjelper deg med å realisere planene dine!

Mange ledere og selskaper er dyktige til å utvikle gode mål og strategier. Utfordringen mange møter er når de gode ideene skal realiseres: Hvem skal lede prosjektet, hvordan organiserer vi oss, hva skal egentlig gjøres, når skal det gjøres, har forutsetningene endret seg, og så videre..?

En god strategi som forblir på papiret skaper ikke mye verdi for selskap og eiere. Rådgiverne i ACG har lang erfaring i å realisere strategier og kan bistå deg med dette viktige arbeidet. Utfordringene er ofte at de ansatte i selskapet er bundet opp i sine daglige gjøremål i «linjen», og heller ikke har kompetansen som trengs for å sikre god gjennomføring av prosjektet.

En prosjektleder fra ACG kan bistå deg med å definere et effektivt og målrettet prosjekt, hvor vi kontinuerlig måler alle aktiviteter opp mot det opprinnelige «business caset». Vi bistår deg med prosjektledelse, organisering, roller og ansvar, prosjektmodell, dokumentasjon, og ikke minst – sikrer at din egen organisasjon er fullt integrert i alt arbeidet slik at du får varig tilførsel av kompetanse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om prosjektbehovet ditt!

Ring meg

Til kontaktsiden